També hi han anat a donar-los suport un grup d'”indignats” de la plaça de Catalunya. Els manifestants, que tallen el carrer de Villarroel, tenen previst estar-s’hi fins a les 8 del vespre.  Diuen que a l’hospital ja s’han retallat serveis bàsics com el banc de sang o el programa de detecció precoç del càncer de mama.

250511manigranvia+

D’altra banda, una manifestació de facultatius de l’Hospital de Bellvitge s’ha concentrat a la C-31 i ha tallat els dos sentits de la marxa a l’altura del centre sanitari. El personal de l’Hospital Vall d’Hebron també ha tallat la ronda de Dalt per mostrar un dimecres més, el rebuig a les retallades del Departament de Salut.

El CAP de Sant Andreu, a la Meridiana

Els treballadors del CAP de Sant Andreu també s’han mobilitzat aquest dimecres. Unes cinquanta persones s’han manifestat aquest migdia contra les retallades sanitàries que preveu el Govern. Segons els delegats sindicals, al centre hospitalari de Sant Andreu s’han acomiadat infermeres i auxiliars i s’han reduït els serveis de medicina preventiva. Treballadors i veïns han tallat els carrils de sortida de la ciutat de l’avinguda Meridiana durant 15 minuts.