En una breu sessió de poc més de 10 minuts ha quedat constituïda la comissió d'investigació a l'Ajuntament sobre l'hotel del Palau de la Música. El primer acord, encarregar una auditoria externa que estudii la tramitació municipal del projecte. A més, en els pròxims dies es treballarà per saber les persones que han de comparèixer davant la comissió. Des dels diferents grups municipals, s'ha destacat la importància d'establir un calendari d'actuació. També han demanat que s'eviti que la comissió és converteixi en una baralla política entre partits. Divendres de la setmana que ve es farà la segona sessió en que els partits entregaran les seves peticions de compareixences i documentació.

Molta expectació mediàtica, però poques decisions en la primera reunió de la comissió municipal d’investigació sobre l’hotel del Palau. La sessió ha durat poc més de 10 minuts. S’ha decidit encarregar una auditoria externa a diferents col·legis professionals sobre l’expedient urbanístic.

El primer tinent d’alcalde, Jordi William Carnes, que presideix la comissió, ha demanat als grups municipals que durant la propera setmana li facin arribar els noms de les persones que volen que hi compareguin. Divendres vinent la comissió es tornarà a reunir per aprovar la llista de compareixents, que podran ser tant personal municipal com persones externes al consistori. Per la naturalesa jurídica de la comissió, no es podrà obligar ningú a comparèixer.

La reunió de divendres vinent serà, doncs, la primera de treball efectiu de la comissió. També l’última abans de les vacances. Per tant, les compareixences se succeiran en les sessions del setembre i l’octubre. Els grups han demanat a Carnes que hi hagi un calendari marcat perquè la feina de la comissió sigui realment efectiva.