Els veïns volen contribuir així a “garantir el control democràtic” i assegurar-se “que la  investigació arriba fins al final i es depuren totes les  responsabilitats” sobre el cas de l’hotel.

La petició que l’Associació de  Veïns del Casc Antic i l’associació ‘En defensa de la Barcelona Vella’ s’ha fet efectiva en el moment en què, aquest divendres, han abonat la fiança de 1.000 euros que la jutgessa va imposar-los dimecres. Les associacions han recaptat els diners mitjançant una col·lecta popular que van impulasr la Federació  d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) i diverses entitats socials.

Les dues associacions van denunciar les irregularitats sobre la requalificació dels edificis pròxims al Palau de la Música que Fèlix Millet i Jordi Montull volien convertir-los en hotel, davant del Servei especial de Delictes  urbanístics de la Fiscalia Provincial de Barcelona. Així ho han volgut recordar i han subratllat que les 3.500 signatures recollides n’evidencien la preocupació entre el col·lectiu veïnal.