Mantenir el cap als núvols i no tocar de peus a terra és un consell que ens dóna la galeria Vallery per gaudir totalment de l’exposició ‘Beyond Gravity’. En aquesta mostra, la llei de la gravetat desapareix per donar pas a un món flotant on la imaginació de la seva autora, la il·lustradora Janine Rewell, mostra l’art com una via d’escapament a la realitat i les lleis universals.

La jove finlandesa Janine Rewell va encetar la seva trajectòria artística com a il·lustradora autodidacta mentre cursava els estudis de disseny gràfic. El seu estil fet a partir de vectors combina formes geomètriques bàsiques amb petits detalls decoratius i colors vius. Ara, aquesta cèlebre il·lustradora afegeix escales de grisos i textures de pinzell orgàniques a la seva obra.

Premiada en diverses ocasions
Rewell va rebre un Lleó de bronze l’any 2009 en el festival de publicitat de Cannes i també ha estat reconeguda durant dos anys consecutius (2007 i 2008) com la Jove Creativa de l’Any a Finlàndia.

Els treballs de Rewell han aparegut en anuncis publicitaris i portades de llibres, entre altres, i el seu ventall de clients allotja companyies com Nokia i Qatar Airways.