TONI CASARES, director de la Sala Beckett "Per al nostre projecte artístic, necessitàvem un espai com aquest. Ens convé una sala per representar les diferents obres amb aproximadament 200 localitats més 2-3 espais d'assaig on a més sigui possible la presència d'espectadors." JORDI MARTÍ, delegat de Cultura "Intentarem garantir el més aviat possible un projecte arquitectònic i això ens donarà el calendari i saber si l'edifici té alguna patologia."

El punt de la discòrdia amb Núñez i Navarro és l’augment del lloguer que demana la immobiliària i que els gestors de la Beckett veuen inviable. A l’espera que es faci pública la sentència, el futur del teatre sembla que s’aclareix, perquè sigui quin sigui el dictamen judicial, ja és segur que la Beckett canviarà de lloc.

Es traslladarà al barri del Poblenou, en un edifici ara propietat de l’Ajuntament, de 2.600 metres quadrats. Amb aquest trasllat la Sala Beckett aconseguirà duplicar el seu espai tot i que, això sí, abans s’haurà de rehabilitar i serà, sobretot, amb fons públics. Encara no hi ha data per al trasllat, però la direcció del teatre vol continuar a Gràcia fins que s’inauguri el nou emplaçament.