XAVIER SARDÀ, director i presentador d''El pla Sardà' "Tinc ganes de parlar, jo crec que l'Àngel Casas i els que han fet aquest encàrrec volen el Sardà entrevistant en altres moments i altres programes, jo vull entrevistar i que aquesta entrevista no cansi, que tinguem oxigen humorístic."

El pla Sardà‘ vol apropar-se de manera distesa a la personalitat, inquietuds i vivències d’un personatge convidat cada setmana. Xavier Sardà compta amb la participació de l’humorista Pep Plaza, amb qui mantindrà una conversa a tall de reflexions desenfadades i iròniques del convidat i el seu entorn.

L’entrevista tocarà els aspectes més personals i menys coneguts de l’entrevistat, obviant la vessant més professional i pública del personatge. Sardà estarà cara a cara amb el convidat i en el decurs de l’entrevista s’emetran vídeos, enquestes de carrer i reportatges sobre el convidat. També hi haurà imitacions i música de Pep Plaza. ‘El pla Sardà’ s’estrenarà el 12 d’0ctubre de 2014 a les 22 h i es reemetrà els dilluns a les 13 h i els dissabtes a les 18 h. Es tracta d’una proposta de Visiona TV per a Barcelona TV.