BTV - Barcelona Televisió

 • A la carta

Cerca un programa

Formulari de cerca paraula
Formulari de cerca nom programa

Programes a la carta

 • Desplegar

  Entrevistes a habitants de la terra de tots colors que tenen molt a dir. Avui, Lluís Reales conversa amb el periodista Albert Sáez.

 • Àrtic 24.11.2014
  Desplegar

  Avui s'asseu al sofà de l'�rtic l'actriu Aina Clotet, que aquest divendres s'instal·la als cinemes amb la pel·lícula 'Rastres de sàndal', dirigida per Maria Ripoll.Avui es compleixen 11 anys de la mort del Floquet de Neu i l'Antonio Baños ho vol commemorar parlant-nos de la història del zoo a la nostra ciutat.

 • Connexió Barcelona 24.11.2014
  Desplegar

  El programa informatiu de BTV presentat per Emma Quadrada us ofereix entreteniment i actualitat amb les connexions en directe dels reporters més inquiets de la ciutat. I enguany, en la seva quarta temporada en antena, torna amb ampliació d'horari, així que cada tarda en podreu gaudir de 17.30 h a 19.25 h.

 • Desplegar

  L'edició migdia fa una mirada ràpida, àgil i amb ritme del que passa a la ciutat. El batec de Barcelona en cinquanta minuts, amb connexions en directe i informació molt diversa, on tots els districtes hi tenen cabuda.

 • El pla B 24.11.2014
  Desplegar

  'El President', una farsa política que retrata la misèria moral del president d'un país i la seva dona. Un text on la por a la mort és l'únic que uneix als dos personatges. Però a banda del teatre, avui també parlarem amb l'il·lustrador Bryan Lee O'Mailey, autor de l'exitosa sèrie de novel·les gràfiques Scott Pilgrim.

 • Infobarris 24.11.2014
  Desplegar

  En un format sense presentador, Infobarris inclou cada dia notícies, entrevistes i reportatges de dos districtes de la ciutat, amb continguts de les televisions de districtes de Barcelona.

 • BTV Notícies matí 24.11.2014
  Desplegar

  Una de les insígnies informatives de la casa. Dirigit i presentat per Olga València, ofereix informació de servei i tot el que cal saber abans de sortir de casa pel matí, amb informació pràctica sobre com moure's per Barcelona.

 • Desplegar

  A Camí Particular, la Màbel Martí està acompanyada d'un personatge popular de diferents àmbits, gent nascuda a Barcelona i gent de fora però amb una relació directa amb la ciutat. Junts descobriran la Barcelona del convidat. Amb l'humorista Óscar Nebreda farem un recorregut per alguns racons del Gòtic.

 • BTV Notícies nit 23.11.2014
  Desplegar

  L'edició informativa de les nits té un punt de vista més reflexiu. Una mirada propera, però, alhora contextualitzadora. S'accentua la proximitat, la personalització de les informacions i les connexions en directe.

Veure més vídeos >>
© Barcelona Televisió, 2014. Privacitat.

Barcelona Televisió. Plaça Tísner 1, 08018 Barcelona. Contacta T 93.506.42.00 Aquest web és propietat d'ICB SA, societat privada municipal de l'Ajuntament de Barcelona