BTV - Barcelona Televisió

  • A la carta

Cerca un programa

Formulari de cerca paraula
Formulari de cerca nom programa

Programes a la carta

  • BTV Notícies nit 20.04.2014
    Desplegar

    L'edició informativa de les nits té un punt de vista més reflexiu. Una mirada propera, però, alhora contextualitzadora. S'accentua la proximitat, la personalització de les informacions i les connexions en directe.

  • Desplegar

    El Hans, el xicot de la Renata, ha marxat a viure als Estats Units i la Renata l'enyora amb bogeria. Per curar les penes, cuinarà uns cubs de coco, regulach i pastís de mojito. A més, la Jèssica xerrarà amb la Marta Enguera, directora de la revista Sugartremens i vistarà la seva botiga, el For The cakes.

  • Desplegar

    L'edició migdia fa una mirada ràpida, àgil i amb ritme del que passa a la ciutat. El batec de Barcelona en cinquanta minuts, amb connexions en directe i informació molt diversa, on tots els districtes hi tenen cabuda.

  • Taula reservada 20.04.2014
    Desplegar

    Avui a la Cookiteca ens ensenyen a fer unes galetes, unes plaques de xocolata i com decorar les galetes amb pasta de sucre. A continuació, el restaurant Sibarit's ens prepara una crema de llagostins amb cruixent de fideus d'arròs, un melós de porc al vi amb cremós de poma i un pastís de formatge.

  • Catakrac 20.04.2014
    Desplegar

    Avui fem el programa 300 i ho fem amb el que més ens agrada, visitant una escola, l'Escola Amor de Dios. Serem a la jornada d'avis que han fet a l'escola Víctor Català. Veurem la cantada de caramelles dels nens i nenes de les Teresianes de Gràcia.

  • BTV Notícies nit 19.04.2014
    Desplegar

    L'edició informativa de les nits té un punt de vista més reflexiu. Una mirada propera, però, alhora contextualitzadora. S'accentua la proximitat, la personalització de les informacions i les connexions en directe.

  • Desplegar

    Sant Feliu de Llobregat és la ciutat de les roses. El principal artífex d'aquesta identitat santfeliuenca va ser el roserista Pere Dot. Aquesta pel·lícula documental explica, a través de més de 40 entrevistes, l'origen d'aquesta tradició.

  • Desplegar

    L'edició migdia fa una mirada ràpida, àgil i amb ritme del que passa a la ciutat. El batec de Barcelona en cinquanta minuts, amb connexions en directe i informació molt diversa, on tots els districtes hi tenen cabuda.

  • Taula reservada 19.04.2014
    Desplegar

    Avui el restaurant Pijama ens ofereix unes croquetes de xoriço ibèric, una hamburguesa mediterrània i un brownie. Tot seguit, el bar Velódromo ens cuina un tatin de botifarró de ceba, una pilota d'escudella amb bolets i pernil i una crema catalana. Per acabar, el restaurant Tras-paso ens prepara un bistec tàrtar i un farcell d'espinacs i bolets.

  • aranèsoc 19.04.2014
    Desplegar

    Es recorda el centenari de la mort de Frederic Mistral, el gran escriptor de la llengua occitana, premi Nobel de literatura, compromès amb lla llengua i la nació occitanes.

Veure més vídeos >>

Destacats

© Barcelona Televisió, 2014. Privacitat.

Barcelona Televisió. Plaça Tísner 1, 08018 Barcelona. Contacta T 93.506.42.00 Aquest web és propietat d'ICB SA, societat privada municipal de l'Ajuntament de Barcelona